ФОНД ИНВРС
Имејл: fond@fondinvrs.org
Тел: +387 52 240 951

Делегација ЈУ Фонд-а присуствовала освештању споменика у Лушци Паланци

13/06/2024 - Дешавања

Делегација ЈУ Фонд-а присуствовала освештању споменика у Лушци Паланци

Делегација ЈУ Фонд-а присуствовала је данас у Лушци Паланци на освештању споменика борцима Војске Републике Српске и цивилним жртвама из последњег одбрамбено-отаџбинског рата.
ЈУ Фонд је уручена захвалница од епархије бихаћко-петровачке, црквене парохије Лушци Паланке, за учињено доброчинство храму Вазнесења Господњег. Захвалницу је испред делегације ЈУ Фонда примио Славиша Узелац, који је том приликом прењео поруку директора ЈУ Фонда:
„Част ми је да примим ову захвалницу у име ЈУ Фонда. Наше учешће у оваквим пројектима и подршци заједници је од изузетне важности. Овај споменик је подсјетник на храброст и жртву наших бораца и цивила који су дали своје животе за слободу и очување наше вјере. У име директора ЈУ Фонда, желим да истакнем да ћемо наставити да подржавамо и унапређујемо иницијативе које чувају сећање на наше хероје и доприносе добробити наше заједнице.”
Освештање споменика је било праћено молитвом и полагањем вјенаца, а окупљени су имали прилику да изразе своје поштовање и захвалност свима који су дали своје животе у борби за Републику Српску.
Славиша Узелац је такође додао: „Сећајући се на наше хероје, остајемо чврсти у чувању наше Републике Српске. Наш задатак је да њихове жртве никада не буду заборављене и да њихово наслеђе настави да живи кроз наше заједничке напоре и посвећеност.”




By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree
Skip to content